Saturday, July 13, 2013

Torsdag, dag 14

För första gånger sedan i lördags är det bara familjen här. Rätt skönt på sitt sätt, även om det har varit roligt med alla besök. Barnen har hittat jämnåriga kompisar, en svensk familj som hyr här i området. E blir modigare och modigare i vattnet, hon snorklar riktigt bra nu. Hon simmar över till klippön här utanför och klättrar runt, är borta så länge att jag blir nervös. Även V har börjat simma så smått utan armpuffarna, på tiden tycker vi. Han testar cyklopet också, men inte snorkeln än. F sitter mest i skuggan och ritar.

Jag ställde klockan för första gången här i morse och stack ut och sprang, det var skönt men sjukt jobbigt. Jag sprang runt campingen och upp mellan klipporna mot San Vito, sedan tillbaka igen. Tippar på ca 6 km, inte så långt men redan vid åtta, så fort solen tittar över bergskanten, blir det väldigt varmt.

Sedan åkte vi till San Vito, badade och strosade runt. Jag åt glass för första gången sedan vi kom hit, mandel och kaffe. Otroligt gott. 

Innan vi åkte hem gick vi till SISA och köpte vetemjöl, tog ett tag att leta sig igenom hyllorna med durumvete, kikärtsmjöl och annat, och sedan gick vi hem och stekte pannkakor. Gick över förväntan, trots gasspis och brist på visp. Mitt under pannkaksmiddagen tappade V sin första tand! Lycka!

No comments:

Post a Comment